Doppler

Mommies.. Nak tanya, brp minggu ye kita dpt dgr Heartbeat baby guna doppler? Sy 15w 6 d.. Tapi tadi g kk, misi ckp x dpt detect myb sbb kandungan kecik or kulit perut tebal.. Ada tak, mommies yg macam saya.. Bimbang jgk.. Huuu

2 Các câu trả lời

Refer privet klinik sis.. Sbb dulu mse sy checkup bby kt kkia, ade sorang mumy ni situasi cm sis.. Tp p privet doc ckp ok.. Mybe sbb perut dia jnis tebal, so dropper kkia xley detect.. Wallahualam.. Smoga dipermudahkan ye sis...

5y trước

Ada scan jgk dkt klinik swasta minggu lepas.. Tp semua ok.. Cuma hari ni, bila check guna doppler tak detect Heartbeat plop.. Harap2 sbb perut sy tebal laa x dpt detect tu..

Cuba scan klinik swasta, klau nmpak heartbeat kelip2, tu means ok la. Klau kt kk mmng pkai doppler je.

5y trước

Ada scan jgk dkt klinik swasta minggu lepas.. Tp semua ok.. Cuma hari ni, bila check guna doppler tak detect plop..