Botol susu

Mommies , nak tanya botol susu apa ye yg sesuai dengan newborn ? Haritu beli tomme tippe tu baby tersedak 😭 ada suggestion tak ?#bantusharing #pleasehelp #firstbaby

7 Các câu trả lời

philips avent anti colic.. mule sy pkai avent natural tp mcm tersedak jgak.. anti colic ni sgt slow ya kte yg kne sabar 😂 jd sy tuka blk avent natural.. tp ape botol pon kte kne control botol tu, susu jgn penuh puting.. klo baby sedut laju sgt kte stopkn kjap

mngkin bby awk sedut susu laju.. anak sy bru sebulan lebih botol susu tomme tippe first minum lju.. awk try cari puting slow flow anak sedut baru susu kluar..

x semestinya sbb botol susu baby tersedak ,kdg2 posisi kita pegang dia pon boleh buat dia tersedak ,cara kita pegang botol pon kena btol juga ,

saya guna botol susu Philips avent

blh try pigeon

philips avent

hegen