KURANG MEMBUANG BABY 6 BULAN

hi mommies, nak tanya baby 6 bulan dah start makan. tapi bila start makan ni baby kurang membuang air besar pulak hari 3/4 baru nak membuang normal ke tak ya? najis tak keras dan baby tak kembung perut atau meragam tapi sgt jarang membuang, baby saya minum fm

2 Các câu trả lời

Baby saya pun dua hari sekali membuang sejak start makan 😖 saya ajar minum air kosong and urut perut dia.. sebelum ni dia ok membuang setiap hari.. dia minum s26 ok sangat susu tu sebab membuang tiap hari..

perut dia ok? ade kentut?

1mo trước

perut okey dan tak meragam, aktif macam biasa, cuma tu lah, jrg membuang risau saya