Sour candy

Hi mommies. Nak tanya awal kehamilan boleh ke makan macam ni sebab nak hilangkan mual and loya? Tiap pagi kembang tekak, loya. Makan buah pun nak keluar balik. So kalau makan buah then makan candy ni okay ke? Kalau nak kata makan asam kecut saya tak suka sebab ada rasa masin 🥲 tu ingat nak cuba yang camni #pleasehelp #advicepls #firstmom #ingintahu #firstbaby

Sour candy
9 Các câu trả lời

bole, jgn sampai perhabis🤪sikit2 ok sis sbb nak kawal gula dlm badan dr awal pregnancy. Kalau sy tak mkn ni sbb tak puas nnt ketagih hahaha jadi ya ay beli chewing gum,bole la rasa lega berpanjangan dr loya.

Bolehhh. Sy pun makan macam2 benda masam utk hilangkan loya.. masuk second trimester, carik yg manis pulak

Saya pun mkn benda ni awal2 pregnant loya2 tu 🤣 tp x bnyk la. Sikit2 je buat raso2 hilg loya haha

saya makan benda ni waktu awal pregnant haritu. benda ni je tekak boleh terima sbb masam² 😅

makan sikit takpe buat buat hilang loya tu. tapi jangan sampai berlebihan.

jgn makan keterlaluan.. buat rasa2 okey

lagu blackpink sour candy

Boleh je

boleh