BABY SEMBELIT

hi mommies. nak tanya anak saya 6 bulan lebih, dah start makan. baru2 ni saya bagi dia makan bubur ayam dan sayur labu. saya bagi bubur blend halus. tapi saya perasan dia tak berak masuk 4 hari hari ni😥 baby saya menyusu badan sepenuhnya. Saya risau sangat. Adakah bayi saya sembelit? dia cuma kerap kentut je tapi membuangnya takde. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Hai. Cuba beri makan buah juga setiap hari dan galakkan minum air. Kalau sembelit najis anak akan keras

2y trước

hi sis. dah berak anak saya 😁 lepas bagi makan papaya.. cuak sgt lama dia tak berak.

Lps mkn ada bg minum air masak x

2y trước

ada tapi sgt sikit. bberapa sip sahaja