Kantung size 8W, tapi janin kecil 😕 bad indicator ke?

Hi mommies, Nak tanya ada tak yang senasib dengan sy, scan di clinic swasta last week, dr cakap kantung size 8 weeks tapi janin small, tak tally dgn size kantung and dr suspect kantung makanan baby hancur. So Dr minta utk get ready dgn apa2 possibilities. But dr mnta dtg lg after 10 days. So far sy xda bleeding. Btw, this is my first pregnancy. Thank you #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

hi sis. pregnancy still okay ke? macam mana sekarang? sebab saya pun dah 13 weeks tp doc kata size janin kecil dari sepatutnya and minta jumpa lg 2 weeks

2y trước

yeke alhamdulillah 😍 i pun miscarriage dah masuk 3 months, now waiting for baby rainbow hehe doakan 😍

Harap ada rezeki buat sis ye 🤲

3y trước

🥰❤️