ubat tahan muntah

hi mommies, nak tanya ada sesiapa yg makan ubat tahan muntah dr doktor ke? kalau ada bolehke share ubat apa. sebab saya bekerja, jadi bila asyik muntah, badan takcukup nutrien untuk saya sendiri, apatah lagi untuk baby. harap boleh share #pleasehelp

3 Các câu trả lời

better sis pegi klinik and inform dorang yg sis asyik muntah..nnt doc bg ubat tahan muntah..sy pun mkn ubat tahan muntah yg doc bg je..jgn beli kat farmasi, risau tak sesuai utk kite..

pegi klinik mntk dkt doctor. jgn pandai2 beli sendiri. salah makan ubat, yg dlm tu jadi taruhan nnti.

Sy dr bg mkn veloxin dri pharmacy. Sy mkn 3 kali sehari, 2 pill sekali mkn.