GDM on ubat

Hi mommies. Nak tanya, ada sesiapa y ada gdm on ubat ? Yg ad gdm kena bsalin awal ke cmne ? Sy risau sgt skrg ni 😭#firstbaby

11 Các câu trả lời

saya gdm jugak xpi diet control je allhamdulillah pasal bersalin awal xtau plk sbb doktor saya kata serah diri on due date xboleh lebih due saya 3/9 jadi kena serah pada hari tu

sama lah gdm on ubat, 1st baby. due 29/9, tp kenak serah diri ke hospital 14/9 kalau baby tak keluar lagi before 14 tu. baby kena keluar 2 mggu awal sbb doctor risau kompilasi.

2y trước

saya lak dgm on ubat dgn insulin.. deu17/9.. kena serah diri 5/9 bersalin czer7/9 ni..

Sama… Saya kalau boleh mmg nak bersalin awal. 35weeks tak larat dah. Celah kangkang sakit sangat. Lagipun tak sabar nak jumpa baby. Harap 37week ni dah bersalin 😅

2y trước

sy pon 35w skrg ni 🥰 semoga dipermudahkan urusan semua ye mommy . aamin

Sama sy gdm on ubat.. Edd 22/9 tp dr dah bg tarikh kena serah diri 6/9 utk induce 😢 doakan by 37wk sy dah dpt tanda n bukaan ya.. Takut mengenangkan nak kena induce

2y trước

Berat masa scan 35wk 2.5kg.. Hopefully by 38wk baby x berat sgt n Dr bg masa sket utk tunggu..

Gdm on diet max 40w, then induce klu belum bersalin. Gdm on ubat 37-38w tengok pada risiko. Moga di permudahkan ya puan

2y trước

alhamdulillah terima kasih ye atas perkongsian ❤️😍

Saya pun GDM on ubat. Ni 2nd baby. Doc bgtau week 38 kena bersalin tp masih belum dapat tarikh lg.

sye gdm diet control,berat baby anggran scan mse 35w6d 3.2kg..trikh due 15hb9 kene serah diri 11hb 9...

2y trước

sme2 kite...

samala, gdm on ubat n insulin . terpaksa bersalin awal 38mggu. 2/9 ni masuk wad😌🥴

2y trước

ya Allah semoga dipermudahkan urusan kita semua ❤️😢 aamiin 🤲🏻

sma la..gdm on ubt dan insulin.sy tpksa bslin awl 37w 23/8 ni msuk wad 😌😌

2y trước

aamiin...🤲🤲🤲☺️☺️

gdm on ubat kena bersalin awal,37/38w ikut pd berat baby

2y trước

saya scan smlm cukup 36 weeks berat bby dah 3 kg.. kena bersalin awal 38 weeks..sbb gdm on ubat & insulin...