Boboduck (Allison) breast pump

Hi mommies, nak tanya ada mommies yang pernah atau sedang guna breast pump brand ni ke? Bagus tak? Saya first time mother so risau jugak kalau breast pump brand dan model ni sesuai tak. Sebab ada kawan yang recommend boboduck tapi I attracted with model Allison ni sebab ia hospital grade...supposedly suction kuat sikit kut. Appreciate all comments. Tqtq

1 Trả lời

Tiada pengalaman. Pendapat saya, nak beli breast pump, baik Cuba breast pump di kedai jual pump. Beli breast pump selepas bersalin nanti. Takut nanti puting kita dah berubah saiz ke.. kan..? Awal2 selepas bersalin, direct feeding dulu dlm sebulan.