Scan gender - 17weeks

Hi mommies, just nak share..tadi saya scan baby in hoping dapat tahu gender..mula2 doc scan tu, baby dah tunjuk kemaluan dia ? terpampang bentuk hamburger, tapi doc tak berani nak jamin 100%.. Ada tak mommies kat sini mula2 scan nampak macam baby girl, tapi lama2 bila besar nampak boy? Ingat nak slow2 beli barang baby, tapi x berani lagi beli yg pinky2 punya

Scan gender - 17weeks
2 Các câu trả lời

Sy da 19 weeks tp xnmpk lgi jantina..doc ckp 28 weeks bru nmpk jelas kene scan 28 weeks nati r