Sampaike sudah tak bole telan susu tepung apa pon..

Mommies.. msti ramai yg mcm kte jgk kan.. tlg sarankan susu apaa lg utk diminum? Susu2 ibu smua da cuba, tak bole telan.. susu tpung biasa minum mse sblm pregnant pon tak jgk bole.. sus kambing tak jgk.. smua tndg kua balik.. tlg sarankan.. susu apaa lg yg mgkn sis bole cuba.. kok bole kene ngn tekak.. tak kua balik.. 😁😁😁

5 Các câu trả lời

Dah cuba plant based milk? Contoh nya; Susu soya, Susu Oat, Susu Almond? Mgkin sesuai dgn sis?

2y trước

cuba da.. but dpt skali minum jee.. skrg just bole telan susu UHT