Menunggu Hari 🤍

Hi mommies & mommies to be semua. Saya sedang menunggu hari (37week 6days), doa doakan saya bersalin before EDD (28/9/22). Risau & taknak serah diri kalau boleh. Heeee goodluck to all of you#firsttimemom #firstbaby

8 Các câu trả lời

saya edd 2/10.. ada la mucus pluq keluar..tp xde sakit pulak..takut pergi spital suh balik jer...so saya try layan sakit kejap²ni kat umah.. pergerakan baby semua ok.. sorry ya gambar tu kalau ada yg geli.. week 36 saya dah kene warded sbb ada kontraksi..tp itu laa xde bukaan..so dr suh bertahan utk cecah 37..dah cecah xsakit lah pulak..takpalaa saya tawakal shj..semoga semua nya dipermudahkan buat semua..

hi sis.. sy pun tgh tgu hari ni skrg 38 week dh... harp dlm minggu ni bby keluar🥰first bby... dy ada gdm klu bby x kluar lg akn serah dri awl 25/9... due date 26/9... kena msuk ubt.. aduii harp bby beri kerjasama lh😘semoga dipermudahkn urusan kta nti

Sma la tak mau serah diri semoga baby lahir cpt😭skrng 39w3d tpi blum ada tnda apa” saya kuat jln kuat senam tpi ttp tada tnda” lgi😭risau hanya allah yg tahu😭

sama tp sy dh ada tarikh serah diri 23.9 elc czer, precious baby, ttc lama 🤲🏻 due 29.9

2y trước

semoga dipermudahkan segala urusan

sma menunggu hri juga 37w,semoga Allah permudahkan urusan kita amin2..

Emergency czer 15.9 fetal distress 🙇🏻‍♀️

Semoga kita melahirkan dgn slmt smua aamiin

sama.😊😊