detail scan

hi mommies, are the any mommies do detail scan, i would like to do, but scared ?. any advice, tq.

8 Các câu trả lời

Bru balik dari buat detail scan. Alhamdulillah semua perkembangannya baik2 belaka. Dari jantung, buah pinggang, gulang belakang, panjang kaki, tangan, saiz bola mata, bentuk telinga hidung, saiz otak bilangan jari kaki tangan semua normal and lagi best lepas mnjadi teka teki berkenaan jantina, POP !! Hari ni da tau da..dah bole start cari nama utk baby and shopping sikit utk dia🤩🤩tak sabarnyaa..saya 25w da nampak muka baby mulut hidung jari2 halus dia..tp spnjg detail scan tadi mmg berdebar2 sambil bdoa smga semuanya baik2..syukur Ya Allah.

5y trước

Kalau salah jantina, lps baby lahir bole bawakn buku pink dan surat beranak and request utk refund semula.

Buatla details scan.. Bagus utk tahu details pasal baby.. Doc akan scan otak baby, keadaan jantung, tulang belakang baby normal ke tak... Baby sumbing atau tak, air ketuban semua and so on.. Byk information yg Doc share semasa details scan tu. Sy Buat masa week 27.

hi mommy! takde pape yg perlu ditakotkan pun..doc akan scan & akan gtau semua details pasal organ bby kita..normal ke tak..kalau ada rezeki, boleh tgk gender & muka bby skali 😊

6y trước

inshallah, amin²💋💋

buat laa . lebih baik buat seawal 18 minggu ke 25 mggu . swasta mahal . kerajaan kalau special case je blh dpt . hehe .

Saya baru buat detail scan...in syaa Allah xda apa2.. bila dah tau fizikal n conditions baby rasa lega

nothing to scared to. the doc just scan the baby bump like normally the do. hehehe

Da buat! Bagus jgk buat sbb bole tau keadaan anak n bole tau air ketuban .

6y trước

Normally 24-28 weeks. Lepas 28 weeks buat xnampak sgt sbb baby da start besar

Brp ye kosnya.. Anggaran

5y trước

tgk klinik dr 100 ke 190 pun ade