Makan durian ketika hamil

Hello mommies.. mkn durian waktu pregnant efek apa2 ke? #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

takde effect apa2 , cuma jangan makan terlalu banyak , boleh cuba dulu sbab tahap ketahanan badan kita tak sama . ambik dalam 2 3 ulas dlu tngok macam mana . durian bagus banyak kelebihan dia . tapi untk awal2 kandungan kalau boleh elakkan makan terlalu banyak . kita boleh try apa2 jenis makanan tapi dalam kuantiti sedikit . kalau takut jangan makan terus , kalau teringin ambik seulas pun dah okay untk hilangkan rasa teringin tu

Boleh makan tapi bersederhana Kalau ada kencing manis better elakkan Effect tu tak pasti