Suntikan kancing gigi

Hi mommies. Minggu depan saya ada appoiment utk suntikan kancing gigi kali kedua. Soalan saya, batal tak puasa saya kalau suntik tu? Harap ada yg dapat jawab 🥺 #firstmom #SeriusTanya #bantusharing

3 Các câu trả lời

Brpe mnggu sis kne cucuk? Sy dh msuk 25w nurse xde ckp apa plk ..nextweek cuma apoointment mnum airgula dgn FBC je

6mo trước

Minggu dpn dh 29weeks. Bulan lepas cucuk kali pertama tu kandungan baru 25w tak silapp nanti sis cuba tnya nurse takut dia lupaa

Suntikan vaksin kancing gigi tidak membatalkan puasa. Ini saya pernah baca ditulis oleh mufti.

6mo trước

Okay terima kasihhh awak! 🥰

injection tak batal puasa.