24Weeks mommies

Hello mommies. Mcmna nak redahkan gatal dan ruam pada perut. Dh letak moisturiser tp ruam x surut2 lg 😔 gatal dia ya Tuhan.. x bole tahan

2 Các câu trả lời

Macam saya tapi bukan setakat dekat perut je, dekat breast dekat belakang badan pun naik ruam ruam kecil. Kalau berpeluh tu rasa merenyam sangat. dah letak ubat allergic pun sama gatal tu reda sekejap je nanti naik balik. So tahan jela sampai bersalin 😅 nurse kata perubahan hormone

2y trước

Betul tapi saya selalu tak tahan, memang garu juga akhirnya hahaha

, . , hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma