First Pregnant

Hi mommies, mau tanya wktu scan bby pernahkah mmy² dpat soalan dri dr mcam ni? "Dlam ahli kluarga ada yg cacat tak?" and then "Saya tdak janji bby 100% lahir dlam keadaan sempurna" .. Tapi bila saya tanya dr kenapa baby saya ada kecacatankah dr tu cakap keadaan bby ok dan degupan jantung pun ok.. Scan dgan KK.. Saya terus tidak dpat tidur dan jadi kefikiran bby saya cacatkah atau macam mana.. Please help mmy².. 🙏 Now saya sdah 22weeks..

1 Trả lời

mybe ade anggota bby yg belum sempurna lagi tu. bru 22w. bby still developing lgi.

1y trước

Ohh mcam tu.. Haraplah Semuanya baik2 saja dan sihat walafiat utk bby..