Mama choice nipple cream

Hi mommies.. mama choice nipple cream ni ok x? Saya sekarang baru 25week. Tapi areola saya kering. Mengelupas kulit. So saya nak pakai cream ni la. N satu la nanti kalu bf xperlu cuci kan kalau apply cream ni? Baby boleh terus bf kan.. #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

Mama choice nipple cream
2 Các câu trả lời

Takpernah guna yang ni. Saya 25w jugak and areola kering mengelupas. Saya pakai ni dah ok. Kalau bab bf tu takpasti pulak

cream ni bagus mummy, utk breast pulak mummy boley guna cocoabutter oil untuk massage