Taknak Baby Keluar Awal

Hi mommies, macamana nak bagi cervix tertutup balik ya? Sbb saya baru 23weeks. Semalam buat detail scan. Baru dpt tahu cervix terbuka. Saya tak rasa sakit apa2 pun. Kalau boleh taknak bagi baby keluar awal. #twin baby #dr kata dua2 kepala dkt bawah sbb tu berat n buka jalan keluar

1 Trả lời

Yg nie kena jumpa doktor awak. Kena bgtau die. Doktor akan pasang 1 alat untuk tutup cervix awak tu. Nnt cukup minggu baby alat tu akan dikeluarkan. Better pergi jumpa doktor cepat2 at least boleh buat procedures awal. Sy doakan semoga dipermudahkan semuanye. Twin baby lg tu awak.

11mo trước

Tq awak atas nasihat. Alhamdulillah sy dah discharge. sebab cervix dah tertutup semula.