Cemburu, baby manja dengan ayah

Mommies, lately ni saya kerap cemburu anak 7 bulan asyik happy je bila main dengan ayah dia. Saya tahu ni benda baik, tapi bila dengan saya, saya agah susah nak senyum. Dengan ayah dia, baru tengok muka dah mengekek gelak. Kdg tu sedih la. Kita yg sedia makan minum, berjaga malam apa semua. Hmm

2 Các câu trả lời

Anak 1st sy anak mak 😌 sebab sy xkeje 24/7 dgn baby. Azab dia tuhan je tau.. Tinggal p kedai pun dia mennagis blakang pintu macam kene dera. Padahal duk ngan ayah dia 😑. Seksa betul rasa. Memnag xleh buat apa. Me lekat je 24 jam. So anak no 2 sy ajar jd anak ayah. 😏 Kalau dengar suara ayah dia, nak tido pun boleh bangun balik. Memang nak ayah dia je kalau ayah dia ada. Sy bersyukur gila.. Penat tau anak nak ngan kita 24/7. So bersyukur je sis klau anak nak ayah dia. Kita dapat rehat or buat apa yg kita suka time dia duk ngan ayah dia.

tuk baby ia normal puan😂 mcm sy dlu pun cmtu..ank nk dkt ayah je rajin sengih senyum..dia ambil ms sikit dgn maknya..hehe..tapi ok apa ...bila ank nk dkt ayah kita blh relax sikit..xdela stress..😉🫰🏻fightimm✊🏻🔥