kuping kering

hi mommies . kulit anak saya jadi macam ni . tangan dgn kaki nampak macam kering melecur tu . doc dah refer, semua ubat dah try . snowhite, cetaphil, biolane, ubat doc, mandian dari klinik . semua tak okay . ada mommies yg boleh tolong suggest pape?

kuping kering
2 Các câu trả lời

Mcm nak betukar kulit je ni. Xperlu buat apa2 klu sbb ni, ada anak yg kena ni teruk.ada yg x kena langsung. Asalkan kulit anak x nmpk mcm gatal dia seperti berkudis jadi x memudaratkn jg. Apa2 pun tnggu respon ibu lain, sy just nak bagitau sbb anak buah sy pun masa sebulan dua teruk jg kulit nya bertukar sampai dr bagi surat refer pakar tp masa mak ayah dia bawa jumpa pakar, pakar tu kata xde apa2 mslh pun..

Allah, semoga di permudahkan..