Ruam dan kering

dah try hilgkn dgn bzubzu lotion tk jalan , dgn snowhite lotion pun dh try tp ruam tk hilang tp mkin tambah lg hm..sampai kt kening pun kering , 😩 jmpa doc suruh try aveeno dkt kulit kering dia and ruam tu doc ckp biar je nti hilang sendri ..hm

Ruam dan kering
1 Trả lời

Yup betul tu. Nanti hilang sendiri. Kalau boleh elakkan pemakaian cream campur2. Bagi masa 1 minggu untuk monitor perubahan. 1 minggu, 1 produk jika tiada perubahan. Aveeno tu the best try la untuk seminggu.