Doppler baby monitor

Hi mommies, korang ad tak beli doppler utk monitor jantung baby kat rumah? klau ade, boleh share tk link tmpt korang beli tu?😅 tkut terbeli yg fake la. Thank You yg respon. Moga murah rezeki🥰

2 Các câu trả lời

Saya beli shopee juga tp dah lama beli dari kandungan 6w tak silap masatu. Kedai mana pun dah xingat dah🤣 tp trusted je shopee tu pilih kedai yg ramai orng beli and bagi review.

7d trước

Tau sis but im a nurse. Blh bezakan mna degupan jantung, mana degupan nadi perut.

tak prnah beli... just chck ms g kk shj