Lepas telan zincofer.. Boleh makan nasi terus ke kena tunggu ??

Hi mommies, KK kasi saya zincofer. Saya makan 2 jam selepas makan. Jadi lepas makan zincofer tu boleh terus makan nasi atau kena tunggu 2 jam jgak ??? 😭😭😭 Siyes saya terlupa yang Dr. cakap masa buka buku pink semalam 😭😭😭

2 Các câu trả lời

kalau awak tak minum dengan susu,kopi atau milo okay je rasa nya makan selepas 1 jam makan zincofer.. saya nurse bagitau sebab makan zincofer juga..

Tunggu 2 jam