Buasir ke sembelit?

Hi mommies, kita nk tnya. Normal ke kalau belah bontot tmpt membuang tu sakit? Sbb dh sakit 2 hari. Siapa kt sini dh alami nya please respond tau saya baru 9 minggu lebih mcm tu ghisau hm

2 Các câu trả lời

nk jd buasir kot.. bole bli krim spu kt farmsi..mcm sy rsa mcm dnyut2 nyeri kt bhgian dlm bontot tu.. skli skala ja rsa nyilu2 tu.. ni skrg fasa cirit plk.. nk kntut pon tkut 🤣..

2y trước

jenama himalaya pilex ni pon okey.. aritu sy cri stok xde. jd sy beli kt shopee yg ubat cina tu

ubat cina ni kt shopee.. sy klau yg bru nak jdi tu 3 hari sapu hilang dh la skit tu 🤣🤣