SAKIT PINGGANG

hi mommies. kandungan saya baru 7 weeks, ada yang sakit pinggang sangat sangat ke mcm saya? Baring telentang salah, mengiring pun salah. duduk lama pun sakit.. kalau ada, apa yg korg buat utk kurangkan sakit ye? Help me 🥹

2 Các câu trả lời

Sayaaa pun gini. Normally sy sapu minyak angin kt pinggang and belakang badan. Lepastu minta suami urut slowlyyy je kt belakang badan. And sy sarankan cari bantal yang selesa and masa mengiring tu letak sekali bantal yang empok kt belakang for support. InshaAllah by time akan slowly reduce rasa tak selesa.

11mo trước

Thank you awak.. nnti sy cuba cari bantal lain sbb skrg pun mmg letak bantal tapi still sakit pinggang 😩 tk boleh nk mintak suami urut sbb kami pjj 😢kena tanggung sorg2

uish. saya pun macam ni. kiri kanan tak kena. sakit belakang. sakit perut.. tak tahu nak pusing tang mana.apatah lagi terlentang tak selesa nak tidur malam pun payah . itu la saya try je letak bantal time mengiring . alhamdulillah okay la sikit