Waktu tidur baby 3 months

Hi mommies! Kalau baby dah reach 3 months old, mmg diorang dah kerap tidur je ke? Nak kejut, ajak main. Tapi risau baby tak dpt tidur yg berkualiti dan takut mengganggu proses baby nak membesar. #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

kalo malam dia tdo lena je, jd siang boleh je kejut cm biasa bg bngun pg main semula. pstu tghari tdo kjp pstu nt kjut blek xya lama sgt, sbb xna bby malam xley tdo lak sbb siang tdo lama. bg la tdo 2 jam gitu je time tghari. pstu ikot la lps isya ke bg dy tdo semula cm biasa smpai ke pg esok..jgn bia je ank tdo. nt dy xley beza siang malam. kita je la nt y penat nt nak hadap

12mo trước

i see. faham. terimakasih awakkk!!!

Baby 3m 4-5jam day nap dh cukup. Boleh combine atau splitkn ikut demand bby. Nnt overtired.

12mo trước

ok faham. baik awakkkkk! terimakasih ya!