Skincare pregnant mommy

Hi mommies, jom share skincare yg mommy guna... Saya pregnant kulit dah start jd kusam kering Dan berjerawat..harap mommies dlm ni boleh berkongsi pengalaman berkenaan skincare n kalau boleh lotion badan jgk..saya dah serik tnye dkt seller Dan agent semua dorg bantai boleh2 tpi Ade bahan yg sgt bahaya utk ibu mengandung tpi Masih guna ayat ' saya mengandung dulu mmg pakai okay saja' Dan saya risau sbb Ade pengalaman keguguran 12w doktor pun xtau ape punca #bantusharing #firsttimemom #SecondPregnancy

1 Trả lời

sy pernah gugur. dan bila pregnant balik sy tak berani pakai skincare. jerawat tu mmg naik banyak..tp bila makin bsr kndungan, makin hilang..cuma kusam saja lah.