Acid Folic

Mommies, im too late baru nak consume acid folic? baru 5 hari consume lepas tahu pregnant. Sebab sebulan dah tak datang period#ingintahu #SeriusTanya #8weeks

3 Các câu trả lời

asid folik blh teruskan makan sehingga 12w pregnancy klu x silap... so, it's never too late

2mo trước

Ya... dah 8w dah blh buat appointment utk buka buku pink... semoga dimudahkn urusan sis

sy consume lps cek upt period delay..beli yg appeton 400mcg ada 3 papan dlm tu..

nope. better late than never