Mask For Sale

Hello mommies, I'm selling a simple yet classy designed masks. Para maiba naman sa plain and flowery style na neoprene masks😅😁 Meron din pong pocket for tissue or any insert you prefer. And for sure mas gusto to ni hubby, father or brother nyo.😊 Get yours for only 75 pesos each❤️ You can message me on my viber 09951930386 Thank you💕

Mask For Sale
1 Trả lời

Hi po! For items na gusto ibenta, sa Buy & Sell section na lang po ipost. Or you can also post in this link 😊 https://community.theasianparent.com/q/june-29-july-5-2020-i-post-sa-weekly-thread-na-ito-ang-items-na-sale-mga-ite/2309189?d=android&ct=q&share=true

4y trước

Okay po, Thank you😁