23days being a mom

Hi mommies ! Im a bit stress about my breast and milk breast ? dulu berangan nak fully bf anak.. bila baby keluar baby tak reti nak menyusu n susu pon lambat keluar haritu.. once dah ade susu ingatkan dah ok.. pernah pam boleh dapat 2 ke 3 oz utk sebelah breast but now makin kurang.. yg lagi stress tu kadang setengah jam lepas pam susu dah start meleleh.. Dah 2 ke 3 hari dah paksa baby direct bf tapi baby mcm tak kenyang.. kena bagi susu fm jugak.. Breast pulak ade mcm benjolan n bengkak ? Rasa dah give up sgt. Nak mintak pendapat mommies and nak tau susu fm ape yg sesuai utk baby newborn ?

13 Các câu trả lời

Sis stress.. Sebab tu mcm tu, cuba tenang dan fikir positif je

Jgn stress nnt susu kurang. Normal dlm pantang. Me too

Da pernah cari org utk brurut breast blum sis?