Gastric and non stop vomiting

Hi mommies, I’m 8 weeks 1 day today. Muntah start week 6 memang teruk, dalam 1 satu muntah 3-4 kali. Semalam mcm dah kena gastric makan apa pun muntah. Mkn Nasi putih saje pun muntah. Memang risau.

6 Các câu trả lời

Dulu saya muntah sehari lebih 10 kali, air masak pun takbole minum. Bersusun plastik muntah saya sekeliling katil sbb dah mcm kain buruk taklarat nak bangun pun. Turun 15 kilo dlm masa 5 minggu. Kencing saya warna merah sbb dehydrated teruk. Semua ubt tahan muntah takjln. 6 bulan je baby saya tahan 😊 semoga sis kuat 💪🏻

kita dlm situasi yg sama sis.. sengsara rasa.. gastric n muntah terus.. lapar tapi risau muntah blik.. dada pun kerap sakit skrg.. lemah bdan.. mornings sickness kali ni rasa teruk sgt..

12mo trước

Dr saya prescribed veloxin Sgt membantu X muntah la 2 hari tapi Ada la rasa mcm Nak muntah nauseous mcm tu

Klau muntah teruk sgt p hsptl sis sbb bdn blh kurang air sekurang kurangnya kat hsptl nnt diorg blh masukkan air ikut jarum Klau air msk ap smua awk x blh nk telan...

normal latu means bayi sihat. sy pon muntah terok. mkn ap smua muntah balik tapi sy tetap mkn sbb nk anergy

saya lepas mkn ubat kompom mcm gstrik .. rupanya punca ubat bkn morning sick

sma sis.. saya truk alahanan jga