Baby kicking

Hi mommies , I'm 10weeks pregnancy dah boleh detect baby kicking ke ? dan macam mana nak tahu that baby is kicking our belly 😅 saya macam excited tapi sbb tak sure dia jadi macam risau pulak hehe ade momies yg nak share pengalaman dengan saya tak hehe thankyou

4 Các câu trả lời

belum ada rasa lagi. Saya check jgk semalam. Saya baru 11w baby dok pusing pusing dalam perut😂 tapi saya tak rasa pun. Dr pun ckp kecik lagi ni belum dapat rasa kick lagi

hi mommy🥰. it's like something moving inside ur womb. feel it ok

2y trước

ohh yeke kadang mcm risau jugak sbb tak tahu how it feel hehe

10 week baby kecik sgt lg. belum boleh rase kicking2. hehe

2y trước

yeke oh tak risau lah mcm tu hehe sbb ada baca ada mommies yg dah dapat rasa

kecik sangat tu .maybe angin dalam perut kot..