nipple kasar

Mommies . I pregnant 6 month, nipple i kasar la . What should i do ? Kerak tu kita kena korek bersihkan ke . Tapi bila dah bersihkan dia melecet pastu mcm kua air . Is that normal ?

2 Các câu trả lời

Time i dlu, nurse sruh bersihkn guna cotton buds yg dibasahkn... N klu air yg kluar tu mnndakan susu bdn dah ader... Its normal jer... #TAPSupermoms

Tak perlu korek sis sebab nanti masa anak dah lahir, dia hisap nipple jadi lembut... Just letak minyak zaitun utk melembutkan..