demam panas dalam boleh makan apa2 ubat utk melegakan tak ?

Hi mommies, i preggy nak masuk 39 weeks dah. but now tgh demam panas dalam mgkn sebab cuaca + makan yg tk menentu. pakage demam+selsema. boleh tak makan panadold utk melegakan? cz i cant sleep+ mmg tk slesa sgt dgn tekak sakit & kepala berdenyut. Any suggestion ?

2 Các câu trả lời

Masa saya kena duduk wad, saya dah nak bersalin, saya juga demam, mmg nafas panas, mata panas.. Nurse bagi panadol, Bila check degupan jantung baby sangat laju, lepas check jaa air ketuban pecah.. Nasihat saya better ke klinik minta nasihat dokter, apa² pun refer dokter. Risau macam da nak bersalin tu.. Pengalaman saya.

Ya ada yg kata boleh makan panadol