Baby kecil 36w

Hi mommies, i just need your support. Agak down sedikit selepas doktor scan utk 36w. Doktor ckp baby kecil dari usia kandungan. Sy xtau nk buat apa. Sy mkn mcm biasa sepanjang pregnant tiada masalah pun. Semua normal. Adakah sy perlu risau. Apa yg sy bole buat. Skg pn dh start sakit bahagian pelvic. Huhu

14 Các câu trả lời

xpe kecik asalkan berat dia menaik.. nt nk beranak sng nk meneran hehe

Kadang2 mesin scan tak tepat. In shaa Allah baby tak kecik pun 😁

Minum susu pregnant sis

pikir positif ye