BERSALIN DI HOSPITAL PPUM

Hi mommies! I nak tanya sesiapa yang ada experienced giving birth dekat Hospital PPUM, boleh ditemani husband atau tak ya sekarang? Sebab last time I tanya nurse, nurse tu pun confused nak jawab apa. 😅

1 Trả lời

Hi saya blajar medic UM. Masa posting o&g mmg husband disarankan teman, bukaan 5cm ke atas kami dah call husband utk masuk dlm labour room. Btw labour room ppum cantik

2y trước

Thank you for your answer! Sangat membantu, yes betul! I suka the environtment also the doctors and nurses are all friendly and kind ❤️