Due 26/5/2023

Hi mommies! I nak tanya. Malam td I sakit perut rasa mcm organ I semua kena squeeze tau. Pagi td waktu I nak Mandi I check Ada keluar lendir bercampur darah.. sakit perut Tu still Ada tp air ketuban xpecah lagi. Patut I tunggu ke pegi hospital terus eh? Sbb I xsure sakit perut ni contraction pain ke apa. Dia mmg sakit very frequent tp nak kata intense xde lah sgt.. still boleh tolerate sakit dia.. #firsttimemom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #ingintahu #advicepls #seriusnanya

2 Các câu trả lời

salah satu tanda da ada, so betterg hosp. tambah da mmg bole beranak da ni.

1y trước

inshaallah 🥰

klu fh ada salah satu tnda better prgi shja