Asid folic perlu makan sampai bila?

Hi mommies. I nak tanya, asid folic perlu makan sampai bila ya? I dah 13 weeks pregnant. I dapat maltofer from kk. Then doctor ckp takpayah makan dah asid folic sbb maltofer dh ada. Tapi i tgk asid folic dapat maltofer just 0.35mg. So perlukan asid folic lg atau tak?#ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

I pun makan maltofer dan calcium je. Tak makan acid folic lain. Tp now dah 14week i tambah b complex dan vit c.

ikut ckp doctor ya. doctor tu lagi tau mana keperluan u.