Boleh warna rambut?

Hi mommies, can i dye my hair during pregnancy? Im currently 3months pregnant. #advicepls

7 Các câu trả lời

Pnh dgr ada certain hair color products yg safe for pregnant mommy.. blh buat waktu trimester 2.. yg tak blhnya keratin...kalau hair color masih selamat , cer google tgok product yg okay..

ada sesetengah dyes mengandungi formaldehydes. u boleh google. better u pakai henna je dlu

saloon yg i sllu pergi advice xblh buat sis sbb bhan pewarna kcuali cuci biasa n skrp

rasanya xboleh..tunggu lepas bersalin

tunggulah slps beranak..

xboleh kecuali inai asli

1y trước

Btul ckp sis ni

Cannot