Hb rendah 19 minggu

Hi mommies hb sy rendah any tips x naikkan?9.9 Da kategori anemia doct ckp. Huhu masuk 19 minggu je drop hb

3 Các câu trả lời

First checkup hri tuu 9minggu,langsung tak boleh mkn daging/ikan.. Mkn sayur je tu pun pksa. Sbb tkde selera. Tp sy consume susu dutchldy and minum air putihh utk bg tenaga, sbb sehari tu kkadang tkda selera mkn..n hb time tu dlm 12.5..skrg dah 18w,kurg minum susu tp air putih maintain, hb turun 11😂😂

Hi awak! Boleh try amalkan setiap kali lepas makan ubat, Gulsan pati delima dua sudu. Saya haritu hb low juga tapi dah amalkan for few months, HB naik mendadak alhamdulillah. Boleh beli di tiktok atau kedai pati arab Mahnaz.

2mo trước

2 sudu ye okei nnti su up dos,before ni mkn 1 je hehe harapnye naik lah hb 🤲

Saya ni dari buka buku x pernah 10 hb. Tup2 tahu ade thalasemia

2mo trước

Dia tulis situ beta thalasemia trait. Kalau cmtu carrier ke minor eh?? Doktor kata x major. Husben baru nak buat.