5w3day dgn history keguguran tahun lepas

Hi mommies, harini kandungan saya genap 5 minggu 3 hari. Saya ada history gugur tahun lepas 11minggu.Kandungan lepas saya xde alah. Utk kandungan baru ni, Saya nak tanya la (sbb belum check di clinic) normal ke kalau Dari minggu ke-4 lg saya dah sakit payudara Dan rasa penat, rasa kurg Selesa kt bahagian perut mcm cramp2 manja tpi alhamdulillah xde spotting, jari naik eczema teruk mmg susah la nak memasak di dapur Dan mmg xlalu pun nak masak sendiri lepastu hari2 perut bloated teruk dan bab lapar tu kejap lapar sgt kejap xlalu...cume yg saya sedar smlm dgn harini sakit payudara Dan penink mual tu dah kurang tpi symptom lain Masih sama..mula la kepala fikir mcm2 🥴ataupun sbb saya mkn prenatal vitamin yg buat saya lebih bertenaga Dan kurg alahan..confused lah #firstTime_momhere #secondpreganancy

5w3day dgn history keguguran tahun lepas
1 Trả lời

sama sy la awak..last sy gugur 15 minggu. yg tu x mcm ni la rasa bloated, pening2, weng2.. yg ni mcm2 da ni sy rasa. today sy 7 minggu. harap ok la kali ni, kerap sgt lapar2.

4mo trước

♥️♥️♥️ Syukur alhamdulillah