Keluar cairan putih susu

Hi mommies.. Hari ni sya dah 37 minggu 2 harii.. Time nak mandi pagi tadii sya perasan ada discharge warna putih susu yg cair dan tiada bau.. Ingt balik subuh tu ada bersama dgn suami.. Itu keputihan ke atau lebihan air mani? Setahu saya air ketuban clear mcm air putih kan?😅 #bantujawab

2 Các câu trả lời

xpasti Klau saya ank no5 saya ada keluar mace air nasik tu pekat sgt..seminggu lepas tu ari jumaat dah xboleh jln rasa mace ada sesuatu bawah sana..g hospital dah 3cm..

2d trước

ye..mungkin bagi hint dah tu

Ya air ketuban warna jernih mcm air.