Week 5

Hi mommies, Hari ni sy week 5. Nak tanya memang biasa ke sakit cramp macam nak senggugut tu???

3 Các câu trả lời

Dulu sis saya penah hamil dan keguguran.... Ciri2 ny perut rasa cramp sengugut.... Pastu ada kluar warna coklet2 kat panty.... Slps tu kluar darah sikit.... Makin hari makin byk darah.... Perut cramp dan sengugut2 rasa 2×.... Ni kerna hati2 ya sis.....

Sis kerna byk rehat, jgn angkat berat... Setelah keguguran 2thn yg lalu dulu.... Saya hamil 2018.... Doctor saran kan byk rehat... Jgn angkat berat..... 1234567bln.... Sini mesti nak hati2... Pemakanan pun kena jga

Ok sis