Low BP Ganilia or Sangobion

Hi mommies, hari ini check up sy di KK. HB dropped 10.7 last check up 11.6. Saya ambil ganilia tapi salah ambil baru perasan perlu ambil sebelum makan sy ambil selepas makan. Boleh ke sy continue ganilia sahaja dengan cara betul ataupun tukar ke sangobion. Pls help

2 Các câu trả lời

sye mase 6bulan preg.. stress jugak hb slalu drop 10.5-10.8.. lepastu sye beli buah delima sbiji tu, blander buat air, letak gula sikit. bland byk2 buat stok dlm peti.. 2 3kli seminggu sye minum.. tpi nk dekat² due bru minum hari².. kdg² lepas mkn, minum air tu😅 lepas amalkn tu hb sye dh naik cantik.. 11.0 ke atas.. last before branak hb 14.. sye cuba consume delima sbb malas nk telan ubat byk² 😂

1y trước

Thank you sister

Consult semula dengan doktor ya