MUCUS PLUG KE?

Hi mommies. First time mom here. I dah masuk 39weeks harini. Ni mucus plug ke? Perut takde sakit, takde bleeding, pinggang pun tak sakit. Pls help

MUCUS PLUG KE?
6 Các câu trả lời

Sy pn keluar mucus plug 2 hari ni..tapi sy baru 36w 4d🥹..30hb dec nnti serah diri kena induce..sy hrap bersalin sebelum induce ni..biarlh tak cukup 37w..takut tau kena induce 1st time😂

10mo trước

Kena induce sbb gdm on insulin

kalau MCM ni mucus jgk ke?masa ni saya tak tahu ni mucus plug..masa ni 34 weeks..skrg dh 36 weeks..tak de plk keluar lagi🤔

Hi dear, samalah saya pun dah keluar ni semalam. Today 39weeks. All the best to us! ❤️

10mo trước

Saya warded 24jam masa 37minggu. Masa tu kena seluk 4 kali mmg bukaan da 2cm tp tak ada tanda so pakar bg balik. Kelmarin saya check bukaan dkt klinik swasta da buka 2cm tp nk ke 3cm.

Yes, mucus plug. Kena alert dengan tanda2 lain ya. Minta set gambar ke NSFW.

10mo trước

Kena ready dengan tanda2 bersalin. Usually bila dah keluar mucus plug ni, ada yang terus ada tanda2 nak bersalin. Ada jugak yang takes time means lambat lagi nak bersalin tapi mucus plug dah keluar. Tanda2 bersalin - Contraction - Bloodshow - Air ketuban leaking/pecah - Pergerakan baby kurang daripada 10x Ada salah satu tanda boleh terus pergi PAC ya.

Mucus plug tu. Kena ready dah mommy

Macam mucus plug ni sis