Extra Vitamin

Hi mommies to be! First mommy to be here! Nak tanya, mommies ada consume any vitamins/ supplement untuk baby? Selain folic acid & susu. If ada, please share jenis apa & elok mula pada usia kandungan berapa minggu ya. Tqsm! Moga kita semua dipermudahkan urusan🫶🏼

4 Các câu trả lời

Sy makan ubat yg kk bagi je. 12w kebawah folic acid & vit b complex. Start 12w kk tambah iron tablet and vit c ☺️

My doctor bagi supplement Obimin Pluz dan caltrate 600 . So I makan 2 ni ja.

saya amal arctic sea dari forever... kandungan minyak ikan dan minyak zaitun..

makan minyak ikan. bagus utk otak bayi. 👍