takde tanda baby nak keluar lagi due dah lepas

hi mommies due saya 12hb4 tempoh hari , tapi smp skrg masih takde tanda tanda baby nak keluar , final 18hb ni kena serah diri , ada tak yang mcm saya 🫢

3 Các câu trả lời

sy terlepas due date 20/4 xde tanda² nk bersalin lagi...kalau dk mengeras je itu normal ke firstime berlaku begini sebelum nie tidak merasa... tunggu doktor bagi surat serah diri je...

sy bru turun tnda pgi ni darah dn air ketuban.. due sy 13/4. now dh dlm wad.. sy suggest sis kerapkan brsama suami, sbb cara tu paling berkesan yg sy dh cuba 😁

6mo trước

15-20 mnit mcm tu jea.. lps tu bole cuci

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin