Contraction

Hi mommies , due date saya 27/02/2023 . Sekarang dah 37w3d , nak tanya korang yang due date lebih kurang sama , dah ada contraction ke ? Saya sekarang kalau berdiri mesti rasa nak terkencing , itu normal kan ? Then , kadang rasa mencucuk dekat ari ari tapi dalam beberapa saat je (15-30 saat) .

14 Các câu trả lời

Kalau dh ada contraction biasanya nk bersalin dh..mostly tak mampu nk rep kat sini dh hehehe.. normal je nk terkencing. Kalau contraction tu dia rs mcm senggugut+sakit pinggang serentak.

saya due 23 langsung tak ada tanda-tanda lagi 🥲, baby seronok sngat kn dlam perut tendang2x berguling-guling 😂

2y trước

kan

sama dgn sy...due date sy 28/02/2023 . contraction dah ada beberapa hari..cuma contraction tipuan je la....

Saya due 28/2, still x ada tanda tanda jugak. Cuma rasa nak kencing dan mencucuk dekat ari ari tu ada lah.