Hospital bersalin jb

Hi mommies di Johor bahru. Nk tny la, private hospital mana yg okay & doctor yg ok ye utk bersalin serta harga affordable? Atau bersalin govt ok? Sy first time pregnant, umur 35. Risau sikit nk bersalin mana huhu. Harap sudi share. Thank u!

1 Trả lời

nk affordable utk swasta pi kpj. bsalin gov pun ok je. tapi tu lah masing2 punya pnglmn berbeza.

4mo trước

Kpj ok eh harga? Biasa weeks ke berapa yg dh boleh register situ? Sbb sy first time. Kwn sy baru bersalin govt dan dia kata husband atau sesiapa pn xboleh teman dlm LR dan ward buat masa skrg tak kira czer or normal